Deschis pentru dvs pana la ora 18:30

Raceli si prevenirea racelilor

Tratamente și prevenție raceală pentru copii și adulți

În perioada de toamnă și iarnă, atunci cand temperaturile sunt schimbătoare, fiind în creștere sau scădere în mod semnificativ este recomandată precauția ridicată în ceea ce privesc simptomele de gripă și răceală. Cauzele racelii sunt multiple, iar acestea sunt datorate infecțiilor la nivel de tract superior respirator, în cavitatea orală / nazală, sinusurilor paranazale, faringe și laringe, declanșatorul fiind infecția cu virus. Umezeala și temperaturile scăzute, dar și factori precum stresul sau lipsa somnului pot accelera simptomele răcelii, generand astfel tuse, răgușeală sau strănut. Virusul răcelii se poate transmite prin strănut sau tuse, propagându-se astfel în aer, fiind ușor transmisibil către alți oameni, atât la contact direct cât și prin intermediul diverselor obiecte ce au luat contact cu factorii patogeni din aer. Febra, un simptom des întâlnit în cazul răcelilor, poate fi considerat un semnal pozitiv, transmițând faptul că sistemele de alarmă ale organismului au detectat virușii și astfel au inițiat un răspuns corespunzător de apărare. Multe simptome de răceală pot fi atenuate fără tratament, nefiind necesară intervenția unui medic în cazul fiecărui tip de răceală. Alteori, însă,în cazul unei imunități slăbite, răceala se dovedește a fi persistentă și poate dura câteva săptămâni. În cazul unui început de răceala la copii, se poate administra un tratament preventiv pentru răceala la copii, dedicat organismului delicat al acestora.

Tratamente, remedii naturale pentru început răceala - produse din Germania

Gama noastră de produse dedicate prevenției și pentru simptomele de început de răceală, vă pune la dispoziție o selecție complexă de remedii naturale din Germania. Dorim să vă oferim următoarele recomandări de tratamente pentru răceala: puteți trata răcelile convențional cu ASPIRIN COMPLEX sau GRIPPOSTAD. Tusea, în special, se poate trata cu AMBROXOL sau cu un supresor de tuse, cum ar fi SILOMAT. Alternativ, puteți trata tusea, de asemenea, cu PROSPAN, răceala și tusea cu GELOMYRTOL sau doar o rinorée cu extract de SINUPRET. Dacă doriți să acționați proactiv și preventiv pentru răceală, se poate utiliza spray-ul ECHINACEA MUND UND RACHENSPRAY sau ALGOVIR. Globulele INFLUDORON sau ANGOCIN Anti Infekt, la rândul lor, servesc la întărirea sistemului imunitar al organismului. Pentru riscuri și reacții adverse adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

PULMOTIN Erkältungssalbe

PULMOTIN Erkältungssalbe

 • Mărimea pachetului: 50 g
 • Număr articol 13725897
 • Disponibil
  Disponibil
numai 9,15 EUR 3
Preț de bază: 183,00 EUR / 1 kg 3
PULMOTIN Erkältungssalbe

PULMOTIN Erkältungssalbe

 • Mărimea pachetului: 25 g
 • Număr articol 13725880
 • Disponibil
  Disponibil
numai 6,89 EUR 3
Preț de bază: 275,60 EUR / 1 kg 3
PINIMENTHOL Erkältungsbad ab 12 Jahre

PINIMENTHOL Erkältungsbad ab 12 Jahre

 • Mărimea pachetului: 30 ml
 • Număr articol 13515237
 • Disponibil
  Disponibil
numai 1,79 EUR 3
Preț de bază: 59,67 EUR / 1 l 3
KLOSTERFRAU Erkältungs-Balsam

KLOSTERFRAU Erkältungs-Balsam

 • Mărimea pachetului: 20 g
 • Număr articol 13505606
 • Disponibil
  Disponibil
numai 4,29 EUR 3
Preț de bază: 214,50 EUR / 1 kg 3
20 g
ALGOVIR Kinder Erkältungsspray

ALGOVIR Kinder Erkältungsspray

 • Mărimea pachetului: 20 ml
 • Număr articol 12579962
 • Disponibil
  Disponibil
numai 12,79 EUR 3
Preț de bază: 639,50 EUR / 1 l 3
20 ml
ALGOVIR Effekt Erkältungsspray

ALGOVIR Effekt Erkältungsspray

 • Mărimea pachetului: 20 ml
 • Număr articol 12579956
 • Disponibil
  Disponibil
numai 13,77 EUR 3
Preț de bază: 688,50 EUR / 1 l 3
20 ml

Pagina 1 de la păna la 11

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare

Pentru produse farmaceutice: Citiți prospectul pentru riscuri și efecte secundare și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Pentru medicamentele veterinare: Citiți prospectul pentru riscuri și efecte secundare și întrebați medicul veterinar sau farmacistul.

1 Prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător (UVP)

2 Prețul de vânzare al farmaciei (AVP). AVP nu este prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător. AVP-ul este un preț pentru medicamentele eliberate fără rețetă pe care farmaciile însele le stabilesc.

3 Prețuri TVA inclus eventual plus expediere

4 Preț în limita stocului disponibil

5 * Economie potențiala în comparație cu prețul de vânzare cu amănuntul recomandat (PRP) de producător sau notificarea neobligatorie a producătorului cu privire la prețul de vânzare al farmaciei (UAVP) către Centrul de Informare pentru Specialități Medicinale (IFA GmbH) / numai pentru produsele fără prescripție medicală, altele decât cărțile.

Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi
Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai mult despre farmacia noastra