Deschis pentru dvs pana la ora 18:30

Stomacul si intestinul

Stomacul, intestinul și bila

În această categorie, am adunat o selecție mare de produse esentiale in jurul subiectului stomac, intestin și bilă

Te simți in mod constant balonat, te lupți cu arsuri la stomac, crampe abdominale, greață sau diaree? Afecțiunile gastrointestinale pot apărea in diverse moduri, in special, dar nu exclusiv, după masă.

Ce explicații există pentru astfel de simptome? Uneori, de exemplu, problemele cu stomacul se pot datora intoleranței alimentare sau din cauza consumului de alimente prea multe, prea rapide sau prea grase.

In diaree, cauza se găsește adesea in intestine: fie in intestinul subțire sau gros sau in rect. Dacă aveți diaree, pot fi prezente inflamații (virusuri/bacterii), determinand intestinul să elibereze mai multe săruri și apă și uneori sange și mucus. Sau substanțele luate din alimente răman in intestine, modifică lichidul intestinal și provoacă un efect de diluare in intestine. In caz de diaree, trebuie să vă asigurați că vă hidratați suficient.

Cu toate acestea, situațiile de acest fel trebuie intotdeauna clarificate medical, mai ales dacă persistă sau se agravează pe o perioadă mai lungă de timp.

Cum poți rezolva aceste situații? In unele cazuri, o schimbare a dietei poate face diferența (mese ușoare, porții mai mici).

În afară de asta, anumite medicamente pot oferi o ușurare. De exemplu, aici trebuie menționat IBEROGAST, (atenție la problemele cu ficatul!). IBEROGAST are un efect de reglare asupra stomacului. VOMEX, și VOMACUR, sunt remedii convenționale și au un efect de reglare impotriva greței și vărsăturilor. Dacă aveți diaree, puteți lua TANNACOMP (de asemenea preventiv) și LOPERAMIDA sau UZARA. Extractul de anghinare (de exemplu, HEPAR SL sau HEPAR HEVERT) stimulează acidul biliar.

Faceți o selecție dintre produsele pe care le oferim, selectați cantitatea dorită și faceți clic pe coșul de cumpărături pentru a finaliza achiziția.

Pentru riscuri și reacții adverse, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sursa: https://www.apotheken-umschau.de/Magen/So-werden-Sie-Magenbeschwerden-los-221199.html, https://www.apotheken-umschau.de/uebelkeit-erring, https: // www.apotheken-umschau.de/Durchfall, https://www.apotheken-umschau.de/Durchfall/Durchfall-Diarrhoe-Therapie-11862_4.html

MUTAFLOR capsule gastrorezistente

MUTAFLOR capsule gastrorezistente

  • Mărimea pachetului: 20 buc.
  • Număr articol 03840893
  • Disponibil
    Disponibil
numai 21,02 EUR 3
Preț de bază: 1,05 EUR / 1 buc. 3
20 buc.

Pagina 10 de la păna la 10

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare

Pentru produse farmaceutice: Citiți prospectul pentru riscuri și efecte secundare și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Pentru medicamentele veterinare: Citiți prospectul pentru riscuri și efecte secundare și întrebați medicul veterinar sau farmacistul.

1 Prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător (UVP)

2 Prețul de vânzare al farmaciei (AVP). AVP nu este prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător. AVP-ul este un preț pentru medicamentele eliberate fără rețetă pe care farmaciile însele le stabilesc.

3 Prețuri TVA inclus eventual plus expediere

4 Preț în limita stocului disponibil

5 * Economie potențiala în comparație cu prețul de vânzare cu amănuntul recomandat (PRP) de producător sau notificarea neobligatorie a producătorului cu privire la prețul de vânzare al farmaciei (UAVP) către Centrul de Informare pentru Specialități Medicinale (IFA GmbH) / numai pentru produsele fără prescripție medicală, altele decât cărțile.

Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi
Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai mult despre farmacia noastra