Checklist pentru calatorii
1 Articole găsite

Checklist pentru medicamentele esențiale în timpul călătoriilor Trusa medicală cu medicamentele esențiale în timpul călătoriilor- ce trebuie să conțină? Pentru a nu vă pierde printre creme, spray-uri și tablete, am pregătit pentru voi o listă eficientă pentru trusa de prim ajutor în timpul călătoriilor, astfel încât să fiți perfect pregătiți pentru următoarea voastră vacanță. Iată câteva medicamente și soluții care ar trebui să fie întotdeauna în bagajul vostru. Mai jos gasiti Checklist in format PDF care poate fi descărcată și personalizată cu medicamentele care aveți nevoie în functie destinația de călătorie și după activitățile planificate pe care le aveți în program.
Descarcă Checklist pentru medicamente esențiale în timpul călătoriilor
Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră