Costurile de transport

Costurile de transport:

Transportul  coletelor se realizează prin intermediul DPD sau DHL în Germania și în țările U.E iar în  Olanda prin intermediul POST NL.
Expedierea către România se realizează prin intermediul unui serviciu propriu, DPD & Fedex,. Statusul comenzii dvs. îl puteti afla oricând adresându-ne o întrebare în acest sens. Livrarea comenzii se realizează în medie, în termen de  de 4-7 zile lucrătoare din momentul în care se primeste e-mail-ul de expediere a comenzii din faramacie.
 
DHL express “next day” - 35 €:

Serviciul de livrare DHL express “next day” - livrare rapidă oriunde în tarile Uniunii Europene . Coletul se livrează în aproximativ 24 de ore din momentul în care se primește e-mail-ul de expedierea a comenzii dvs din farmacia noastră. 
Pentru România termenul de livrare poate varia intre 1-3 zile lucratoare în funcție de zona geografică. Aceasta poate fi identificată după codul postal, adaugându-se la termenul de 24 de ore, +1 sau chiar +3 zile lucratoare. Poți afla mai multe aici.

Pentru produsele ce necesită transportul în cutii cu rece, se percepe o taxa suplimentară de 4 EURO.

Germania:
- 5.00 EUR Transport pentru comenzi sub 50.00 EUR
- Transport gratuit pentru comenzi peste 50.00 EUR
- Taxa plata ramburs este 7,50 EUR

Notă pentru transferurile în străinătate:
Urmatoarele costuri de transport se aplică elementelor de bază non-voluminoase până la o greutate de 5 kg.
- 35.00 EUR Transport
Pentru țările U.E care nu sunt menționate individual:
- 15.00 EUR Transport

Olanda:
- 7.00 EUR Transport pentru comenzi sub 100.00 EUR

România:
Siguranta livrarii comenzilor catre dvs reprezinta una dintre prioritatile noastre. Pentru pregatirea si livrarea comenzilor se folosesc materii prime care au suferit modificari de pret in ultimul timp. Acesta este si motivul pentru care incepand cu 14.09.18 suntem nevoiti sa modificam si noi costurile de transport.
Va multumim pentru incredere si intelegere. 

- 10.00 EUR cheltuieli de transport
- Taxă plată ramburs  2,00 EUR

- 35,00EUR DHL express “next day” in termen de aproximativ 24 de ore din momentul în care se primeste e-mail-ul de expediere a comenzii din farmacie.

Tema: Livrare, Returnare, Transport gratuit

Înregistrare Am uitat parola Trimite e-mail de verificare
Listă
Der Artikel wurde auf den Merkzettel gelegt.
La listă