Costurile de transport

Costurile de transport:

Transportul  coletelor se realizează prin intermediul DPD sau DHL în Germania și în țările U.E iar în  Olanda prin intermediul POST NL.
Expedierea către România se realizează prin intermediul unui serviciu propriu, DPD & Fedex,. Statusul comenzii dvs. îl puteti afla oricând adresându-ne o întrebare în acest sens. Livrarea comenzii se realizează în medie, în termen de  de 4-7 zile lucrătoare din momentul în care se primeste e-mail-ul de expediere a comenzii din faramacie.
 
DHL express “next day” - 35 €:

Serviciul de livrare DHL express “next day” - livrare rapidă oriunde în tarile Uniunii Europene . Coletul se livrează în aproximativ 24 de ore din momentul în care se primește e-mail-ul de expedierea a comenzii dvs din farmacia noastră. 
Pentru România termenul de livrare poate varia intre 1-3 zile lucratoare în funcție de zona geografică. Aceasta poate fi identificată după codul postal, adaugându-se la termenul de 24 de ore, +1 sau chiar +3 zile lucratoare. Poți afla mai multe aici.

Pentru produsele ce necesită transportul în cutii cu rece, se percepe o taxa suplimentară de 4 EURO.

Germania:
- 5.00 EUR Transport pentru comenzi sub 50.00 EUR
- Transport gratuit pentru comenzi peste 50.00 EUR
- Taxa plata ramburs este 7,50 EUR

Notă pentru transferurile în străinătate:
Urmatoarele costuri de transport se aplică elementelor de bază non-voluminoase până la o greutate de 5 kg.
- 35.00 EUR Transport
Pentru țările U.E care nu sunt menționate individual:
- 15.00 EUR Transport

Olanda:
- 7.00 EUR Transport pentru comenzi sub 100.00 EUR

România:
Siguranta livrarii comenzilor catre dvs reprezinta una dintre prioritatile noastre. Pentru pregatirea si livrarea comenzilor se folosesc materii prime care au suferit modificari de pret in ultimul timp. Acesta este si motivul pentru care incepand cu 14.09.18 suntem nevoiti sa modificam si noi costurile de transport.
Va multumim pentru incredere si intelegere. 

- 10.00 EUR cheltuieli de transport
- Taxă plată ramburs  2,00 EUR

- 35,00EUR DHL express “next day” in termen de aproximativ 24 de ore din momentul în care se primeste e-mail-ul de expediere a comenzii din farmacie.

Tema: Livrare, Returnare, Transport gratuit

Pentru produsele medicamentoase: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Pentru produsele medicamentoase de uz veterinar: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului veterinar sau farmacistului.

1 Prețul de vânzare recomandat al producătorului (PVR)

2 Prețul de vânzare al farmaciei (AVP). AVP nu este prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător. AVP este un preț aplicat chiar de farmacii pentru medicamentele fără prescripție medicală, a cărui valoare corespunde prețului de vânzare a medicamentelor care este obligatoriu pentru farmacii, la care o farmacie în anumite cazuri (de exemplu, copii cu vârsta sub 12 ani) stabilește produs cu asigurarea legală de sănătate.
Spre deosebire de AVP, UVP obișnuit este o recomandare a producătorului.

3 Prețuri Incl. TVA. Această metodă de plată nu este disponibilă în țara dvs. (Țară factură "Costurile de transport")

4 Preț până la epuizarea stocurilor

Bine ați venit la Eumed.ro-medicamente din stăinătate, o marcă a Sonnen Apotheke.


Noi suntem o farmacie autentică Germană, cu o istorie de 3 generații de farmaciști și suntem încă aici pentru că ne place ceea ce facem. Prin activitatea noastră vă punem la dispoziție o gamă variată de medicamente, cosmetice și remedii, toate aflate la un click distanță, aduse direct din Germania.

5 * Potențialul de economisire în comparație cu prețul de vânzare recomandat de producător (UVP) sau prețul de vânzare cu amănuntul în farmacie (UAVP), conform informării agentului de informare pentru produse medicamentoase (IFA Gmbh) / numai pentru produsele care se eliberează fără o rețetă obligatorie.

Înapoi

Când configurați un cont în magazinul nostru, veți putea utiliza procesul de achiziție mai rapid, vizualiza și urmări comenzile în contul dvs și multe altele.

Înregistrare
Înapoi
Cosul de cumparaturi este gol.
{{ productName }} nu poate fi actualizat

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Spre Casă editați coș
Voucher ():
Subtotal
Până la limita gratuită a costurilor de transport lipsesc
0,00€
Spre Casă editați coș Plata cu Paypal
Înapoi