Întrebări frecvente

FAQ = Intrebări frecvente


Cine suntem? 
Bine ați venit la EUmed.ro, o marcă a Sonnen Apotheke. 
Noi suntem o farmacie autentică Germană, cu o istorie de 3 generații de farmaciști și suntem încă aici pentru că ne place ceea ce facem. 
Vă muțumim pentru că ne vizitați și pentru interesul dumneavostră pentru produsele și serviciile noastre. 
Acestea sunt datele noastre de identificare: 


Sonnen-Apotheke
Ingo Blümlein e.K
Kleiner Löwe 8
D-46446 Emmerich, Germany


Cum caut un produs? 
Pentru mai multe detalii despre modul de căutare a produselor vă rugăm să accesați rubricile “Sugestii căutare” sau “Sugestii și trucuri despre căutare” de pe pagina de pornire. 
Nu am putut găsi un produs 
Sunt 3 motive principale pentru care un produs nu poate fi găsit. 
Deoarece site-ul nostru este direct conectat la baza de date a farmaciilor din Germania ABData, la o căutare veți putea găsi doar produsele medicamentoase aprobate pe piața din Germania respectiv doar acele produse care sunt disponibile la vânzare de la producător în momentul căutarii dumneavostră.  
Deci, cauzele negăsirii pot fi:

  • Produsul nu este disponibil de la producător
  • Produsul nu este înregistrat în Germania 
  • Are o alta denumire 

Vă rugăm să utilizați formularul de contact de câte ori aveți întrebări suplimentare.


Cum comand? 
Puteți comanda în 2 feluri. 
Puteți plasa o comandă rapidă ca “vizitator” sau creîndu-vă un cont. Recomandăm să vă creați un cont. În acest fel sistemul nostru va reține datele dumneavostră de înregistrare iar la o vizită ulterioară, întreg procesul de comandă va fi mult simplificat. 

Cum plătesc? 
Vă rugăm să accesați secțiunea “Plată” de pe pagina de Start. 

Nu reușesc sa plătesc pe site

În situația în care, în momentul în care încercați să achitați comanda online, selectând varianta de plată - DHL și TNT / Paypal / Plată cu cardul / Plata în avans sau DHL Express International, singura opțiune afișată este cea de virament bancar trebuie să vă asigurați că ați parcurs cei 3 pași simplii:

  • Să vă creați un cont de utilizator – în varianta „vizitator” nu puteți achita online;
  • Să acceptați termenii și condițiile farmaciei noastre, precum și exprimarea acordului pentru prelevarea datelor cu caracter personal;
  • Să vă asigurați că produsul/produsele pe care doriți să le achiziționați nu necesită rețetă medicala – în cazul acestora, plata cu cardul sau prin intermediul serviciului PayPal nu este permisă.


Medicamente cu rețetă
În cazul în care doriți să comandați un medicament care are nevoie de rețetă, sistemul nostru vă va semnala acest fapt în timpul procesului de comandă. În această situație trebuie să ne trimiteți rețeta originală emisă de medicul dumneavoastră. Mai multe gasiti in termenii de livrare.

Pot să modific comanda după ce am primit confirmarea comenzii? 

Se poate modifica o comanda in termen de maxim 24 ore dupa ce ati plasat comanda. Va rugam sa ne trimiteti in email de informare la office@eumed.ro sau sonnen@apotheke-emmerich.de

Cum anulez o comandă?

Mai multe informatii in ceea ce priveste anularea unei comenzi gasiti la Instructiuni de anulare a comenzilor

Pentru produsele medicamentoase: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Pentru produsele medicamentoase de uz veterinar: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului veterinar sau farmacistului.

1 Prețul de vânzare recomandat al producătorului (PVR)

2 Prețul de vânzare al farmaciei (AVP). AVP nu este prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător. AVP este un preț aplicat chiar de farmacii pentru medicamentele fără prescripție medicală, a cărui valoare corespunde prețului de vânzare a medicamentelor care este obligatoriu pentru farmacii, la care o farmacie în anumite cazuri (de exemplu, copii cu vârsta sub 12 ani) stabilește produs cu asigurarea legală de sănătate.
Spre deosebire de AVP, UVP obișnuit este o recomandare a producătorului.

3 Prețuri Incl. TVA. Această metodă de plată nu este disponibilă în țara dvs. (Țară factură "Costurile de transport")

4 Preț până la epuizarea stocurilor

Bine ați venit la Eumed.ro-medicamente din stăinătate, o marcă a Sonnen Apotheke.


Noi suntem o farmacie autentică Germană, cu o istorie de 3 generații de farmaciști și suntem încă aici pentru că ne place ceea ce facem. Prin activitatea noastră vă punem la dispoziție o gamă variată de medicamente, cosmetice și remedii, toate aflate la un click distanță, aduse direct din Germania.

5 * Potențialul de economisire în comparație cu prețul de vânzare recomandat de producător (UVP) sau prețul de vânzare cu amănuntul în farmacie (UAVP), conform informării agentului de informare pentru produse medicamentoase (IFA Gmbh) / numai pentru produsele care se eliberează fără o rețetă obligatorie.

Înapoi

Când configurați un cont în magazinul nostru, veți putea utiliza procesul de achiziție mai rapid, vizualiza și urmări comenzile în contul dvs și multe altele.

Înregistrare
Înapoi
Cosul de cumparaturi este gol.
{{ productName }} nu poate fi actualizat

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Spre Casă editați coș
Voucher ():
Subtotal
Până la limita gratuită a costurilor de transport lipsesc
0,00€
Spre Casă editați coș Plata cu Paypal
Înapoi