Medicina antroposofică

Medicina Antroposofică – un sistem terapeutic integrativ

Sistemul medical antroposofic are ca bază medicina științifică și înțelegerea antroposofică a omului, a sănătății și a bolii. Medicina antroposofică integrează în medicina convențională percepția antroposofică asupra ființei omului. Începe de la o diagnosticare convențională dar include în evaluarea pacientului  dezechilibre ale organismului, ale mentalului și ale dimensiunii spirituale. Creează astfel o abordare holistică a drumului spre însănătoșire și oferă terapii specifice în concordanță cu înțelegerea antroposofică. 
În tratament sunt utilizate atât produsele medicamentoase convenționale cât și cele antroposofice. 
Metoda de tratament, selectarea și utilizarea medicamentelor sau a altor terapii sunt foarte individualizate, cu intenția de a determina un "proces de dezvoltare" în interiorul corpului pacientului, întărind pacientului capacitatea naturală de auto-vindecare.
Medicina antroposofică a fost dezvoltată de către Rudolf Steiner și Dr.Ita Wegman încă din 1920, în prezent fiind larg răspândită și acceptată în societatea Europeană.
Este utilizată în ambele metode de îngrijire, cea primară și cea clinică în peste douăzeci de state membre ale UE, și oferă un grad ridicat de satisfacție al pacientului.
Cercetările arată că abordarea medicală antroposofică este sigură și eficientă
și conduce printre altele la o utilizare redusă a antibioticelor; politele de asigurare medicală arată costuri de medicație minime. 
Ca un sistem medical complementar integrat, medicina antroposofică a dovedit a fi atât sigură cât și eficientă și oferă o valoare adăugată considerabilă la sistemele de sănătate din UE.

Produsele medicamentoase antroposofice sunt concepute, dezvoltate și
produse în conformitate cu cunoștințele antroposofice despre: ființa omului,
natură, substanțe și metodele de prelucrare farmaceutică. Acestea sunt produse
conform metodelor de fabricație homeopate descrise în Farmacopeea Europeană sau, în absența acesteia, a metodelor descrise într-o farmacopee oficială. Ele pot fi de asemenea, produse în conformitate cu o anumită metodă antroposofică specifică. 
Medicamentele antroposofice sunt fabricate conform standardelor de bună practică de fabricație (GMP) și calitatea acestora este controlată de criteriile și parametrii farmacopeei oficiale.

Ca o "medicină integratoare", medicina antroposofică combină printr-o abordare multi-disciplinară intervențiile convenționale cu o serie de tratamente terapeutice specifice
și medicație antroposofică.

http://www.ivaa.info/fileadmin/editor/file/The_system_of_Anthroposophic_Medicine_2014.pdf

Principalii producători care urmează aceste învățături sunt Wala, Weleda și Iscador:

Weleda - toate medicamentele

Weleda cosmetic

Wala - toate medicamentele

Wala - globulele, creme, picături pentru ochi, esente si multe altele ...

Iscador

Pentru produsele medicamentoase: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Pentru produsele medicamentoase de uz veterinar: Pentru riscuri și efecte secundare citiți prospectul produsului și adresați-vă medicului veterinar sau farmacistului.

1 Prețul de vânzare recomandat al producătorului (PVR)

2 Prețul de vânzare al farmaciei (AVP). AVP nu este prețul de vânzare cu amănuntul recomandat de producător. AVP este un preț aplicat chiar de farmacii pentru medicamentele fără prescripție medicală, a cărui valoare corespunde prețului de vânzare a medicamentelor care este obligatoriu pentru farmacii, la care o farmacie în anumite cazuri (de exemplu, copii cu vârsta sub 12 ani) stabilește produs cu asigurarea legală de sănătate.
Spre deosebire de AVP, UVP obișnuit este o recomandare a producătorului.

3 Prețuri Incl. TVA. Această metodă de plată nu este disponibilă în țara dvs. (Țară factură "Costurile de transport")

4 Preț până la epuizarea stocurilor

Bine ați venit la Eumed.ro-medicamente din stăinătate, o marcă a Sonnen Apotheke.


Noi suntem o farmacie autentică Germană, cu o istorie de 3 generații de farmaciști și suntem încă aici pentru că ne place ceea ce facem. Prin activitatea noastră vă punem la dispoziție o gamă variată de medicamente, cosmetice și remedii, toate aflate la un click distanță, aduse direct din Germania.

5 * Potențialul de economisire în comparație cu prețul de vânzare recomandat de producător (UVP) sau prețul de vânzare cu amănuntul în farmacie (UAVP), conform informării agentului de informare pentru produse medicamentoase (IFA Gmbh) / numai pentru produsele care se eliberează fără o rețetă obligatorie.

Înapoi

Când configurați un cont în magazinul nostru, veți putea utiliza procesul de achiziție mai rapid, vizualiza și urmări comenzile în contul dvs și multe altele.

Înregistrare
Înapoi
Cosul de cumparaturi este gol.
{{ productName }} nu poate fi actualizat

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Spre Casă editați coș
Voucher ():
Subtotal
Până la limita gratuită a costurilor de transport lipsesc
0,00€
Spre Casă editați coș Plata cu Paypal
Înapoi