Sărurile Schüßler - Sărurile Vieţii

Sărurile Schüßler - Sărurile Vieţii:

Terapia cu săruri Schüßler este o metodă populară de vindecare naturistă. Multe simptome pot fi ameliorate cu ajutorul sărurilor Schuessler sau nu mai apar după ingestia preventivă. În special în auto-medicație și uz de zi cu zi, sărurile Schüßler sunt o alternativă pe scară largă la medicina convențională. Deci este cu atât mai interesant să analizăm fundalul terapiei cu sărurile Schüßler.

Suport pentru fiecare celulă:
Mineralele au funcții ca substanțe de construcție și de exploatare în organism. Schüßler însuși a spus despre minerale:
Un aport suficient de minerale (=cantitate) este condiția necesară pentru structura corpului și a metabolismului. Aceste minerale ar trebui, în mod ideal, să fie luate ca parte a unei alimentații sănătoase. Ca și consumabile, sărurile Schüßler pregătite în mod special vizează echilibrarea ionilor minerali în interiorul și în exteriorul celulei și astfel sprijină reglarea echilibrului mineralelor.

Diluare mare, eficacitate puternică:
Schüßler era deja familiarizat cu problema aportului mare de doze minerale. Astăzi, cunoașterea este mult mai diferențiată și dovedită științific. De exemplu, prea mult zinc interferează cu metabolizarea cuprului, inhibând astfel utilizarea fierului în organism.
Aceste consecințe pot apărea din cauza mineralelor conform Dr. med. Schüßler si nu provine din cauza dilutiei . De asemenea, nu există reactii adverse intre sărurile diferite Schüßler. Prin urmare, diferite săruri Schuessler pot fi luate simultan ca tratament.
Aportul de suplimente minerale clasice poate fi completat cu săruri Schüßler! De exemplu, rezultate bune cu utilizarea Schuessler Sare No. 2 Calcium phosphoricum au fost realizate concomitent cu preparate de calciu, precum și aportul concomitent nr. 3 Ferrum phosphoricum D 12 cu suplimente de fier combinate.

Care este sarea Schüßler cea mai potrivită?
În funcție de cerințe, diferite săruri Schüßler sunt disponibile pentru utilizare. Diferite mijloace pot fi combinate între ele. Mai jos este o prezentare generală a mineralelor în conformitate cu Dr. med. Schüßler și binefacerea lor în organism.

1: Fluorat de calciu - Sarea pielii și a țesutului conjunctiv
2: Calcium phosphoricum - Sarea oaselor și a dinților
3: Ferrum phosphoricum - Sarea sistemului imunitar
4: Clorat de potasiu - Sarea membranelor mucoase
5: Fosforic de potasiu - Sarea nervilor și a psihicului
6: Sulfat de potasiu - Sarea interiorului celulei
7: Magnesium Phosphoricum - Sarea nervilor și a mușchilor
8: Sodium chloratum - Sarea gospodăriei
9: Phosphoricum de sodiu - Sarea echilibrului acido-bazic
10: Natrum sulphuricum - Sarea excreției
11: Silicea - Sarea pielii, părului și țesutului conjunctiv
12: Sulfatul de calciu - Sarea dinamicii

Sărurile Schüßler lasate să se topească gură.
Datorită dozelor practice, tabletele noastre sunt cea mai populară formă de administrare.
Tabletele trebuie topite individual în gură. Moleculele minerale se dizolvă din tabletă și sunt absorbite prin mucoasa orală. Recomandarea generală de dozare este de a dizolva o tabletă în gură o dată sau de trei ori pe zi în cazuri cronice, în cazuri acute până la șase comprimate pe zi.
Tablete minerale conform Dr. med. Tissue sunt medicamente farmaceutice care sunt preparate în conformitate cu specificațiile Farmacopeei Homeopate (HAB) și, prin urmare, sunt disponibile numai în farmacii. Transportatorul comprimatelor după HAB este întotdeauna lactoza (zahăr din lapte).

Heisse 7:
O particularitate în administrare reprezintă „Heisse 7“. Se dizolvă 10 tablete de sare Schuessler Nr. 7 Phosphoricum de magneziu în 0,2 l apă fiartă fierbinte. Aplicația este recomandată pentru simptomele acute. Tipul de aplicare este, de asemenea, potrivit pentru a evita flatulența neplăcută.
Se dizolvă sărurile Schüßler în apă
S-a dovedit utilă și dizolvarea sărurilor Schüßler (tablete sau pulberi) în apă:
• Se dizolvă doza zilnică într-un litru de apă
• Țineți fiecare inghițitură în gură pentru o clipă, astfel încât moleculele minerale să poată fi absorbite prin mucoasa orală.
• Beți amestecul pe parcursul zilei.
Spre deosebirea, celor care se depun la fundul vasului, sarea Schuessler se dizolvă complet și în mod clar sub formă de pulbere.
Pentru mai multe sfaturi, vă stăm la dispoziție. Echipa noastră farmaceutică este, de asemenea, specializată în domeniul vindecării naturale și a homeopatiei și vă va ajuta cu plăcere.
Dacă doriți să cumpărați Schüssler Salts din Germania online de la noi, căutați Sărurile Schüssler corespunzătoare în categorii și plasați produsul în coș.

Înregistrare Am uitat parola Trimite e-mail de verificare
Listă
Der Artikel wurde auf den Merkzettel gelegt.
La listă