Impressum

Impressum:

Sonnen-Apotheke B.V.

Pannenberg 12A

5951 DM Belfeld

Director General: Nicolae-Ciprian Militaru

Registrul Comerțului:

KvK 90929055

Farmacist responsabil:

Henny Atta (denumirea profesională legală: Farmacist, înregistrat în registrul farmaciștilor olandezi, număr BIG: 99060074417)

Autoritatea sanitară competentă:

Supravegherea statului asupra sănătății publice:

Inspecția pentru Sănătate și Tineret, Regiunea Zuidoost. Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht.

Numărul de identificare TVA:

NL865499962.B01

Exonerare de responsabilitate:

Informațiile despre medicamente se bazează pe informațiile de specialitate recunoscute de Institutul Federal pentru Medicamente și Produse Medicale (BfArM) ale producătorilor de medicamente, dar nu le reflectă în mod complet, ci doar în ceea ce privește informațiile deosebit de importante. Informațiile doresc să informeze obiectiv și nu reprezintă o recomandare sau promovare a medicamentului. Sonnen-Apotheke B.V. nu este responsabil pentru completitudinea și corectitudinea informațiilor, care oricum nu pot înlocui sfatul profesional al unui medic sau farmacist.

Dezabonare:

Dacă nu doriți să mai primiți buletinele noastre informative, vă puteți opune acestui lucru în orice moment, fără ca acest lucru să vă genereze alte costuri decât costurile de transmitere conform tarifelor de bază. Scrieți-ne un e-mail la info@sonnen-apotheke.nl

Serviciu clienți:

+31 (0) 77 204 33 66

Adresa Internet: www.eumed.ro

Adresa E-mail: info@sonnen-apotheke.nl

Platforma Europeană de Soluționare Online a Litigiilor (OS-Platform):

Bazându-se pe Regulamentul UE 524/2013, Comisia Europeană a furnizat un site web interactiv. Acesta servește la soluționarea online extrajudiciară a litigiilor între consumatori și întreprinzători. Platforma „OS“ poate fi găsită la următorul link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Soluționarea litigiilor:

Suntem obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața organismului olandez de soluționare a litigiilor pentru consumatori (Geschillencommissie SKGE Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven, www.skge.nl), în cazul în care sunt implicate eliberarea sau vânzarea de medicamente și produse medicale.

 

 

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră