Infectii
8 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse cu proprietăți antiseptice, eficiente în combaterea infecțiilor.

Infecțiile cutanate pot apărea atunci când există o afecțiune infecțioasă, dar și în cazul unei boli dermatologice. Ele se manifestă prin inflamații sau iritații ale pielii, precum pustule sau vezicule care pot apărea oriunde pe corp.

În cazul infecțiilor bacteriene, acestea se pot trata cu antibiotice, creme calmante, soluții antiseptice și măsuri stricte de igienă personală. Tratamentul infecțiilor cutanate fungice include produse antimicotice, care acționează asupra combaterii micozelor.

Dacă infecția este cauzată de un virus, se administrează produse antivirale. Pot exista situații în care infecția este însoțită de febră și poate fi necesară administrarea medicamentelor antipiretice.

De cele mai multe ori, tratamentul unei infecții cutanate urmărește atât combaterea cauzei, cât și reducerea simptomelor.

Persoanele cu răni deschise trebuie să acorde o atenție deosebită îngrijirii acestora, pentru a preveni apariția infecțiilor și a favoriza cicatrizarea. Prin urmare, rana se curăță cu o soluție antiseptică, care împiedică contaminarea ei cu agenți patogeni.

În farmacia EUmed găsești sprayul antiseptic Octenisept, care conține substanțele active diclorhidrat de octenidin și fenoxietanol. Acesta se poate utiliza ca adjuvant în cazul leziunilor cutanate, precum escarele, ulcerul varicos sau tăieturile. De asemenea, se poate folosi și ca tratament antiseptic al cavității bucale înainte de intervențiile chirurgicale.

Procesul de cicatrizate al leziunilor cutanate este îmbunătățit prin utilizarea cremei Betaisodona Salbe. Ea se poate utiliza pentru a proteja leziunile cutanate împotriva agenților patogeni. Se poate folosi în cazul arsurilor, al infecțiilor cutanate sau al ulcerațiilor pielii, având în compoziție iod povidonă.

În cazul rănilor superficiale ale pielii se poate utiliza crema antiseptică Bepanthen, care ține agenții patogeni departe de leziune, pentru a favoriza vindecarea acesteia. Dacă ești în căutarea unei variante naturale pentru îngrijirea leziunilor cutanate și prevenirea infecțiilor, îți recomandăm unguentul Calendula. Ingredientul activ al acestui unguent – gălbenelele – dețin puternice proprietăți antimicrobiene, antiinflamatore și antioxidante, prin care stimulează regenerarea pielii.

Indiferent dacă ești adeptul medicinei convenționale sau al terapiilor alternative, în farmacia EUmed găsești o varietate de produse eficiente în prevenirea și tratarea infecțiilor.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră