Raceli si prevenirea racelilor
204 Articole găsite

Tratamente și prevenție raceală pentru copii și adulți

În perioada de toamnă și iarnă, atunci cand temperaturile sunt schimbătoare, fiind în creștere sau scădere în mod semnificativ este recomandată precauția ridicată în ceea ce privesc simptomele de gripă și răceală.

Cauzele racelii sunt multiple, iar acestea sunt datorate infecțiilor la nivel de tract superior respirator, în cavitatea orală / nazală, sinusurilor paranazale, faringe și laringe, declanșatorul fiind infecția cu virus.

Umezeala și temperaturile scăzute, dar și factori precum stresul sau lipsa somnului pot accelera simptomele răcelii, generand astfel tuse, răgușeală sau strănut. Virusul răcelii se poate transmite prin strănut sau tuse, propagându-se astfel în aer, fiind ușor transmisibil către alți oameni, atât la contact direct cât și prin intermediul diverselor obiecte ce au luat contact cu factorii patogeni din aer.

Febra, un simptom des întâlnit în cazul răcelilor, poate fi considerat un semnal pozitiv, transmițând faptul că sistemele de alarmă ale organismului au detectat virușii și astfel au inițiat un răspuns corespunzător de apărare.

Multe simptome de răceală pot fi atenuate fără tratament, nefiind necesară intervenția unui medic în cazul fiecărui tip de răceală. Alteori, însă,în cazul unei imunități slăbite, răceala se dovedește a fi persistentă și poate dura câteva săptămâni. În cazul unui început de răceala la copii, se poate administra un tratament preventiv pentru răceala la copii, dedicat organismului delicat al acestora.

Tratamente, remedii naturale pentru început răceala - produse din Germania

Gama noastră de produse dedicate prevenției și pentru simptomele de început de răceală, vă pune la dispoziție o selecție complexă de remedii naturale din Germania.

Dorim să vă oferim următoarele recomandări de tratamente pentru răceala: puteți trata răcelile convențional cu ASPIRIN COMPLEX sau GRIPPOSTAD. Tusea, în special, se poate trata cu AMBROXOL sau cu un supresor de tuse, cum ar fi SILOMAT. Alternativ, puteți trata tusea, de asemenea, cu PROSPAN, răceala și tusea cu GELOMYRTOL sau doar o rinorée cu extract de SINUPRET.

Dacă doriți să acționați proactiv și preventiv pentru răceală, se poate utiliza spray-ul ECHINACEA MUND UND RACHENSPRAY sau ALGOVIR. Globulele INFLUDORON sau ANGOCIN Anti Infekt, la rândul lor, servesc la întărirea sistemului imunitar al organismului.

Pentru riscuri și reacții adverse adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră