Dreptul la revocare

Dreptul de revocare

Consumatorii au dreptul să se retragă de la acest contract în termen de paisprezece zile, fără să ofere un motiv. Termenul de revocare este de paisprezece zile, din ziua în care dumneavoastră sau un terț desemnat de dumneavoastră, care nu este transportatorul, ați intrat în posesia ultimelor produse. Pentru a vă exercita dreptul la revocare, trebuie să ne informați pe noi :

Firma

Sonnen-Apotheke BV

Pannenberg 12A

5951 DM, Belfeld

Telefon: +31 (0) 77 204 33 66

E-mail: office@eumed.ro

printr-o declarație clară (de ex. scrisoare, fax sau prin telefon) despre decizia dumneavoastră de a revoca acest contract. Puteți utiliza în acest scop formularul de revocare (notă: pe site) dar acest aspect nu este obligatoriu. Pentru a respecta termenul de revocare, este suficient să trimiteți notificarea că vă exercitați dreptul de revocare înainte de expirarea perioadei corespunzătoare.

Consecințele revocării

Dacă vă retrageți din acest contract, trebuie să vă rambursăm toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare, imediat și cel târziu în termen de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea retragerii dumneavoastră din acest contract. Pentru această rambursare, folosim aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială, dacă nu s-a convenit altfel cu dumneavoastră;

Dumneavoastră trebuie să ne returnați sau să ne predați bunurile fără întârziere și, în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile de la data la care ne-ați informat despre anularea acestui contract. Termenul este îndeplinit dacă trimiteți bunurile înainte de expirarea termenul de paisprezece zile. Dumneavoastră veți suporta costurile pentru returnarea mărfurilor.

Veti returna bunurile comandate la sediul farmaciei noastre :

Sonnen-Apotheke BV

Pannenberg 12A , 5951 DM, Belfeld, Olanda.

Trebuie să plătiți numai pentru o eventuală reducere a valorii bunurilor dacă această pierdere de valoare se datorează unei manipulări care nu era necesară pentru examinarea naturii, caracteristicilor și funcționării bunurilor.

Vom putea refuza rambursarea până când vom primi bunurile înapoi sau până în momentul primirii dovezii că ați returnat bunurile, oricare dintre acestea momente apare primul.

!! Excluderea dreptului de retragere

Dreptul de retragere nu există, în măsura în care părțile nu au convenit altfel, în cazul următoarelor contracte:

- Contracte pentru furnizarea de bunuri care se pot deteriora rapid sau a căror dată de expirare ar putea fi depășită rapid.

- Contracte pentru furnizarea de bunuri sigilate, care nu sunt potrivite pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă dacă sigiliul lor a fost îndepărtat după livrare.

- Contracte pentru furnizarea de bunuri care nu sunt prefabricate și pentru producția cărora alegerea sau decizia individuală a consumatorului este decisivă sau care sunt clar adaptate nevoilor personale ale consumatorului.

Sfârșitul informațiilor privind revocarea

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră