Dureri de burta, diaree si altele
35 Articole găsite

În categoria „Dureri de burtă, diaree și altele” îți punem la dispoziție o gamă variată de medicamente convenționale, produse naturiste, homeopatice și antroposofice, destinate ameliorării afecțiunilor digestive. Există o varietate de cauze responsabile de apariția durerilor de burtă, iar printre cele mai comune se află următoarele:
Indigestia, care poate fi determinată de mâncarea procesată sau grasă, consumul excesiv de alcool sau de fumat. Aceasta poate fi ameliorată prin utilizarea produsului antroposofic Carum Carvi Supozitoare, eficient totodată și în reducerea crampelor abdominale, a flatulenței și a tulburărilor de somn.
Constipația, care poate fi cauzată de o dietă săracă în fibre, excesul anumitor medicamente precum antidepresivele sau antispasticele, dar și de unele afecțiuni medicale. Fie dacă te confrunți cu o formă de constipație acută, fie cronică, îți poate fi de ajutor produsul Movicol Plicuri, disponibil sub formă de pudră. Acesta este un laxativ care normalizează activitatea intestinală.
Sindromul de intestin iritabil, care poate cauza dureri abdominale, diaree, constipație și gaze. În farmacia online EUmed găsești medicamentul Symbioflor 2, care ameliorează simptomele sindromului de colon iritabil, dar și al altor afecțiuni digestive, precum constipația sau tulburările intestinale.
Pietrele la rinichi, întrucât durerile abdominale pot fi un simptom al prezenței calculilor renali.
Boli ale ficatului sau ale vezicii biliare, deoarece acestea pot duce la apariția durerilor abdominale.
Infecțiile parazitare, care se pot manifesta prin dureri resimțite la nivelul abdomenului. Un produs eficient în combaterea infecțiilor parazitare, disponibil în farmacia online EUmed, este Yomesan 500mg comprimate, care conține niclosamidă.
În cazul în care durerile abdominale sunt însoțite de flatulență și balonare, îți recomandăm produsul Lefax Pump Lichid, ideal atât pentru adulți, cât și pentru copii și bebeluși. Un alt produs care combate flatulența și balonarea este remediul homeopatic Osaflat Globuli, care poate alina durerile asociate cu colicile la bebeluși încă de la vârsta de 3 luni. Stările de greață și vărsăturile pot fi combătute prin utilizarea produsului Vomex A Sirop, recomandat de asemenea și pentru a preveni răul de mașină.
Indiferent care este cauza responsabilă de apariția durerilor abdominale și a altor simptome digestive, în farmacia noastră găsești o gamă diversificată de produse fabricate în Germania, adaptate nevoilor tale.
Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag Închis
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră