Familie si copii
49 Articole găsite

Îngrijire familie și copii - tratamente pentru dureri, dentiție, răceală, infecții, iritații. Produse din Germania

Durerile abdominale, flatulența, colicile sau chiar durerile dentare sunt simptome des întâlnite în cadrul primilor ani de viață ai copiilor. Durerile abdominale la copii pot avea o varietate de cauze, iar dacă acestea sunt însoțite de vărsături sau diaree, o infecție gastrointestinală sau chiar balonarea pot fi unele dintre cauzele simptomelor. De asemenea, motivele de natură psihologică, precum temerile, grijile sau stresul pot fi responsabile pentru cauzarea durerilor situate la nivel abdominal. Pentru aceste situații, ar putea fi recomandate soluții precum Windsalbe, Sab simplex, suspensie Lefax sau supozitoare cu chimion Carum Carvi. De asemenea, începând cu primele 6 luni de viață, erupția dentară la bebelusi poate fi de cele mai multe ori însoțită de durere. Simptomele pot fi diverse, de la flux salivar crescut, umflarea gingiilor sau inflamarea mucoasei orale. Pentru aceste cazuri pot fi recomandate produse precum Osanit globule sau Dentinox gel.
.

Tratamente homeopatice pentru copii și familie

Răcelile sau infecțiile pot fi tratate ușor și rapid utilizând produse special create pentru tratarea simptomelor la copii. În plus, selecția de produse pentru iritații ale ochilor reprezintă o soluție eficientă pentru eliminarea sursei de iritare de la nivelul ochilor sensibili ai copiilor. Descoperă acum o selecție de produse homeopatice pentru copii, care au rolul de a elimina o serie de inconveniențe ce ar putea apărea în decursul perioadei de creștere a copiiilor. De asemenea, gama de produse pentru îngrijirea copiilor poate fi de ajutor în menținerea unei dentiții sănătoase sau pot fi de mare ajutor pentru hidratarea pielii sensibile a copiilor. Faceți o selecție a produselor noastre, cum ar fi Sab simplex, suspensie Lefax sau Dentinox gel.
, selectați cantitatea dorită și faceți click pe coșul de cumpărături pentru a finaliza comanda. Pentru riscuri și reacții adverse adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră