Tratamentul și îngrijirea venelor
49 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse eficiente în tratarea afecțiunilor venoase.

Bolile venoase au înregistrat o creștere în ultimii ani, ele fiind asociate cu o alimentație nesănătoasă, fumatul și sedentarismul. Tocmai de aceea este recomandată adoptarea unui stil de viață sănătos, care are beneficii asupra sănătății sistemului circulator și a întregului organism.

Atunci când insuficiența venoasă cronică se instalează, ea se manifestă prin senzația de picioare grele, apariția varicelor, leziunile deschise la nivelul picioarelor care sunt dificil de tratat sau umflături ale picioarelor și ale gleznelor.

Echimozele cauzate de insuficiența venoasă cronică sau de un traumatism ușor pot fi estompate cu ajutorul unei creme pe bază de heparină, precum Heparine Heumann Creme. Aceasta inhibă formarea cheagurilor de sânge și le dizolvă pe cele existente.

În cazul inflamației superficiale a venelor și a umflăturilor dureroase suferite după un traumatism se poate utiliza unguentul Thrombareduct. Uleiul de ace de pin din compoziția unguentului deține proprietăți anticoagulante, prin care dizolvă cheagurile de sânge.

Pentru a diminua senzația de picioare grele, ce poate fi asociată cu o afecțiune venoasă, îți recomandăm gelul Antistax. În compoziția lui se regăsește menta, care are un efect răcoritor și calmant asupra picioarelor. Totodată, gelul îmbunătățește circulația sângelui și restabilește umiditatea pielii.

Nu în ultimul rând, capsulele Venoruton tratează afecțiunile venoase și tulburările circulatorii, prin efectul lor protector asupra capilarelor. În compoziția produsului se află bioflavonoidul rutozidă, care acționează la nivel capilar pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului circulator.

Produsele naturale EUmed, fabricate în Germania, din ingrediente atent selecționate, au grijă de venele tale și îmbunătățesc circulația sângelui.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră