Ochi, nas si urechi
631 Articole găsite

În această categorie vei găsi o gamă largă de produse destinate protejării sănătății ochilor, nasului și urechilor.

Afecțiunile care se manifestă prin lacrimare excesivă, rinoree sau congestie nazală sunt frecvente astăzi. Cel mai des oamenii se confruntă cu sindromul de ochi uscat. Acesta se manifestă prin senzația de nisip sau de corp străin în ochi, arsură și mâncărime, sensibilitate la lumină și vedere încețoșată.

El poate fi cauzat de vârsta înaintată, purtarea prelungită a lentilelor de contact, dezechilibrele hormonale specifice menopauzei sau administrarea anumitor medicamente, precum antihipertensivele, diureticele sau antidepresivele.

În farmacia online EUmed găsești produse eficiente în reducerea simptomelor ochiului uscat, precum:
Picăturile oftalmice Euphrasia – remediu homeopatic cu efect rapid asupra tratării sindromului de ochi uscat, potrivit pentru întreaga familie, ideal pentru persoanele purtătoare de lentile de contact

· Hylo Comod – cu acid hialuronic, recomandat formelor ușoare și moderate de ochi uscat, oferind o hidratare și o tolerabilitate ridicate

Vidisept – conține ingredientul activ povidona și contribuie la reducerea simptomelor asociate cu ochiul uscat și conjunctivita.

Dacă suferi de conjunctivită alergică, îți recomandăm picăturile Berberil, care tratează roșeața și iritația ochilor.

Alergiile sau răcelile se pot manifesta prin congestie nazală și iritație a cavității nazale. În cazul acestora îți recomandăm produsul natural Fitonasal Spray, care se remarcă prin compoziția unică alcătuită din taninuri și flavonoide. Acesta protejează mucoasa nazală, are un puternic efect decongestionant și oferă o senzație plăcută de prospețime.

Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, cu răceli și sinuzite, pot utiliza picăturile nazale Otriven, care acționează rapid, pentru a elibera căile respiratorii.

Descoperă gama variată de produse în farmacia online EUmed, care te ajută să reduci simptomele afecțiunilor oculare, auriculare, dar și al virozelor și al alergiilor.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră