Analgezice
280 Articole găsite

În această categorie vei găsi o gamă diversificată de analgezice, destinate atât utilizării interne, cât și externe.
Analgezicele sunt medicamente recomandate pentru reducerea și stoparea durerii. Acestea acționează fie la nivel local, direct asupra zonei dureroase, fie asupra sistemului nervos. Ele sunt recomandate pentru a inhiba senzația dureroasă asociată cu diferite traumatisme sau afecțiuni, precum:
• Migrenele și durerea de cap;
• Durerea asociată cu poliartrita reumatoidă, osteoartrita și alte tipuri de artrită;
• Durerea menstruală;
• Durerea cauzată de afecțiuni cronice;
• Durerea de spate sau cea musculară;
• Durerile cauzate de un traumatism, precum cel produs de o activitate fizică;
• Durerea resimțită în urma unei intervenții chirurgicale.

Există trei categorii de antipiretice, după cum urmează:

• Analgezice antipiretice
Analgezicele antipiretice sunt medicamente care nu produc dependență fizică sau psihologică și acționează atât asupra reducerii durerii, cât și a febrei. Unele dintre acestea pot fi utilizate pentru a calma dureri ușoare și moderate, în timp ce altele au un efect analgezic mult mai puternic, putând fi administrate pentru a calma durerea cauzată de artrita reumatoidă. Printre analgezicele antipiretice disponibile în magazinul nostru online se află paracetamolul.
Alte tipuri de analgezice antipiretice sunt antiinflamatoarele nesteroidiene, care acționează deopotrivă asupra reducerii durerii și a inflamației. Acestea includ aspirina , diclofenacul , indometacinul , ibuprofenul , ketoprofenul și naproxenul .
Unele analgezice precum Voltaren sunt disponibile sub formă de gel sau sub formă de plasture și sunt recomandate pentru a acționa local împotriva durerii.
• Analgezice morfinomimetice
Aceste analgezice sunt recomandate persoanelor cu dureri cronice oncologice, nevralgii și durerii postoperatorii. Ele produc dependență și se eliberează doar cu prescripție medicală. Un tip de analgezice morfinomimetice sunt opioidele, precum Codeina.
• Analgezice adjuvante
Acestea includ analgezice care au ca acțiune principală tratarea altor afecțiuni, dar contribuie și la calmarea durerii. Printre acestea se află medicamentele antidepresive și cele antiepileptice.
Descoperă analgezicele potrivite pentru tine în gama noastră de produse, fie doar pentru a reduce durerea și febra, fie pentru a reducere durerea și inflamația.
Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră