Mătreața și pielea capului
8 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse recomandate pentru combaterea mătreței și pentru îngrijirea pielii capului.

Mătreața este o descuamare excesivă a pielii capului, care afectează aproximativ 50% din populația adultă. Aceasta apare atunci când pielea se regenerează într-un ritm accelerat și poate avea mai multe cauze. Printre acestea se află utilizarea unor produse necorespunzătoare, care agresează scalpul.

Alte cauze responsabile de apariția mătreței includ dereglările hormonale și deficitul de vitamine și minerale din organism, respectiv zinc, niacină și vitamina B6. Totodată, ea poate fi cauzată de ciuperca Malassezia. Aceasta este o ciupercă care se regăsește în mod normal la nivelul scalpului, la care unele persoane pot avea o sensibilitate crescută.

Printre produsele care se pot utiliza pentru a trata mătreața se află șampoanele antiinflamatoare, care opresc inflamația și reduc procesul accelerat de regenerare a pielii. Șamponul dermatocosmetic Stieprox este unul dintre cele mai eficiente produse anti-mătreață, care îngrijește pielea capului și reduce mâncărimea.

În cazul mătreței asociate cu pielea uscată, se poate utiliza șamponul WIDMER Remederm. Acesta este conceput special pentru scalpul uscat și iritat, având un efect hidratant și calmant. De asemenea, el dispune de o acțiune antibacteriană și asigură pielii capului o îngrijire corespunzătoare.

Un produs destinat pielii uscate, care se poate utiliza pentru corp și pentru păr, este Dermolaval. Principala componentă a acestui produs este propolisul, care se remarcă prin proprietățile lui antiinflamatoare, antibacteriene și antifungice. Grație acestuia, Dermolaval asigură o îngrijire delicată a pielii și a scalpului.

Utilizarea produselor adecvate permite combaterea mătreței și menținerea sănătății pielii capului. Cu ajutorul produselor noastre, realizate din ingrediente naturale, poți acționa eficient pentru a combate mătreața și a îngriji pielea capului.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră