Homeopatie
9540 Articole găsite

În această categorie vei găsi medicamente homeopatice recomandate pentru a trata numeroase afecțiuni.

Homeopatia este o terapie alternativă dezvoltată de către medicul Samuel Hahnemann la începutul anilor 1800. La baza acesteia se află principiul similitudinii – „similia similibus curantur", potrivit căruia totalitatea simptomelor unei persoane bolnave pot fi tratate de o substanță care poate produce simptome similare la o persoană sănătoasă.

Fiind o terapie holistică, homeopatia privește pacientul ca pe un întreg și acordă atenție atât simptomelor fizice, cât și celor emoționale și mintale. Tocmai de aceea fiecare tratament homeopatic este personalizat în funcție de simptomele pacientului și de modul lui de reacție. Prin urmare, persoane afectate de aceeași afecțiune pot primi tratamente diferite, adaptate stării lor de sănătate.

Datorită faptului că sunt lipsite de toxicitate, remediile homeopatice pot fi administrate de persoane din toate grupele de vârstă, dar și de către femeile însărcinate și cele care alăptează. Totodată, ele pot fi folosite pentru a trata afecțiuni acute și cronice, deopotrivă.

Sulfur este unul dintre cele mai utilizate remedii homeopatice, recomandat pentru tratarea eczemelor, a herpesului și a alergiilor cutanate. S-a remarcat că acest medicament este eficient la persoanele cu o stimă de sine ridicată, interesate de propria imagine și curioase, dornice să învețe lucruri noi.

Un alt tratament homeopatic – Aurum – este destinat persoanelor care se confruntă cu afecțiuni cardiovasculare, endocrine și osteoarticulare. Pacientul la care acest tratament este eficient poate prezenta un ritm cardiac accelerat, iar simptomele emoționale pot include sentimentul de auto-condamnare și lipsa speranței.

În cazul în care te confrunți cu alergii, unul dintre tratamentele homeopatice recomandate este Histaminum . Acesta ameliorează simptomele produse de alergii, precum febra fânului.

Înainte de administrarea unui tratament homeopatic, este recomandat să te adresezi unui medic homeopat, care îți va evalua starea de sănătate. În funcție de recomandările medicului, poți găsi în gama de produse homeopatice EUmed remediile eficiente pentru tine

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră