Laxative
92 Articole găsite

În această categorie vei găsi medicamente convenționale, alături de produse homeopatice și naturale, cu efect laxativ.

Constipația este una dintre cele mai frecvente afecțiuni digestive, care se manifestă prin eliminarea dificilă a scaunelor, prezența scaunelor uscate, senzația de balonare și de greață, dureri și crampe abdominale sau pierderea poftei de mâncare.

Există numeroase cauze care pot duce la apariția constipației, precum alimentația săracă în fibre, lipsa unui aport adecvat de lichide, sedentarismul, utilizarea prelungită a laxativelor sau administrarea unor medicamente, precum antihipertensivele, antidepresivele sau sedativele.

Constipația poate fi, de asemenea, cauzată de alte probleme de sănătate, precum diabetul, scleroza multiplă, afecțiunile tiroidiene, boala Parkinson sau ocluzia intestinală.

Pentru a preveni constipația se recomandă consumul alimentelor bogate în fibre, precum cerealele integrale, semințele și legume, dar și al lactatelor fermentate, care sunt o sursă bogată de probiotice. Totodată, este indicată reducerea consumului de zahăr, menținerea unui stil de viață activ și hidratarea corespunzătoare.

Supozitoarele reprezintă o modalitate eficientă de a combate constipația atât la copii, cât și la adulți. Îți recomandăm supozitoarele Glycilax, în a cărei compoziție se află carbonatul de magneziu. Acesta stimulează producția de mucus la nivelul sistemului digestiv, pentru a favoriza defecația.

Dacă îți dorești o modalitate naturală de a trata constipația, Senna (Casia senna) reprezintă o bună alegere. În farmacia online EUmed găsești produsele Bekunis, pe bază de Senna, disponibile sub formă de ceai sau de tablete cu efecte laxative și purgative.

În cazul în care preferi pulberile pentru soluțiile orale, îți recomandăm:
· Macrogol - conține extract uscat din frunze de ștevie si are puternice proprietăți laxative;
· Microlax, conceput pe bază de sorbitol – un laxativ natural puternic;
· Movicol, ameliorează eficient simptomele constipației.

Nu în ultimul rând, poți utiliza Laxoberal, recomandat pentru a favoriza peristaltismul intestinal.

Modificarea alimentației reprezintă un prim pas în tratarea constipației, iar atunci când aceasta persistă, poți opta pentru unul dintre produsele laxative disponibile în farmacia online EUmed.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră