Reuma si dureri musculare
45 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse destinate afecțiunilor reumatice și durerilor musculare.

Bolile reumatice cuprind peste 100 de afecțiuni care pot fi întâlnite atât în rândul adulților, cât și al copiilor. Printre factorii de risc care duc la apariția lor se află înaintarea în vârstă, expunerea prelungită la frig și la umezeală, obezitatea, dereglările sistemului imunitar și sexul, femeile fiind mai afectate decât bărbații.

Ele se pot manifesta prin durere și deformare articulară, rigiditate articulară, oboseală accentuată, apatie, slăbiciune musculară și inflamație locală (roșeață, tumefacție sau rigiditate). Aceste simptome limitează capacitatea de mișcare a pacientului, afectându-i considerabil calitatea vieții.

Cele mai frecvente afecțiuni reumatice includ artrita reumatoidă, guta, osteoartrita, fibromialgia, osteoporoza și lombosciatica. Tratamentul recomandat în cazul acestor afecțiuni urmărește calmarea durerii și redarea mobilității articulare. Acesta poate include medicamentele antiinflamatoare și analgezice, alături de creme și geluri, care acționează local asupra reducerii durerii.

Un produs eficient atât în cazul durerilor articulare, cât și al celor musculare, este unguentul Doloplant. Acesta îmbină efectele terapeutice ale uleiurilor de mentă, eucalipt și rozmarin, care contribuie la reducerea durerii.

Un alt unguent cu efect antiinflamator și analgezic, ce poate fi utilizat pentru a diminua durerea articulară și musculară, este Traumon. Acesta conține etofenamat - un antiinflamator utilizat pentru a reduce simptomele bolilor reumatice.

Persoanele interesate de un remediu homeopatic împotriva afecțiunile articulare pot utiliza comprimatele Zeel, recomandate pentru a trata inflamația acută. În compoziția lor se află 5 ingrediente active care ajută la ameliorarea durerii.

Farmacia EUmed îți stă la dispoziție cu o gamă diversificată de produse destinate ameliorării afecțiunilor reumatice și a durerii musculare. Acestea sunt realizate în Germania, din ingrediente naturale, cu principii active antiinflamatoare și analgezice recunoscute.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră