Parul si unghiile
316 Articole găsite

În această categorie am inclus produse destinate menținerii sănătății părului și a unghiilor.

Prezența unor probleme la nivelul părului și al unghiilor poate indica existența unui dezechilibru în organism. Prin urmare, o modificare a texturii părului, care devine uscat și subțiat, însoțită de creșterea în greutate și un ritm cardiac alert poate sugera o afecțiune tiroidiană.

În cazul în care observi o cădere excesivă a părului, aceasta poate indica un dezechilibru hormonal sau poate fi asociată cu stresul emoțional. De asemenea, ea poate semnala un deficit al unor substanțe nutritive. Pentru a corecta acest deficit și a susține sănătatea părului tău, poți utiliza suplimentul BIO-H-TIN , în a cărei compoziție se află biotina, fierul, magneziul, seleniul, vitamina B5 și cisteina. Acestea întăresc firul de păr și stimulează creșterea lui.

Mătreața și excesul de sebum sunt alte probleme frecvente ale părului, iar pentru ameliorarea lor se pot utiliza diferite produse de îngrijire. Un astfel de produs este șamponul Thymuskin , care ajută atât la reducerea mătreței și a sebumului, cât și la calmarea iritațiilor de la nivelul scalpului.

O deficiență nutrițională poate fi responsabilă și de modificările unghiilor, care devin subțiri și fragile, se exfoliază, prezintă striații sau pete albe și cresc lent. Pentru întărirea unghiilor se recomandă adoptarea unei alimentații diversificate și folosirea unor suplimente alimentare.

Nu în ultimul rând, unghiile pot fi afectate de unele ciuperci. Acestea produc decolorații și exfolieri ale patului unghial. Utilizarea lacurilor de unghii antimicotice contribuie la combaterea acestor ciuperci. Poți utiliza lacul Loceryl , care conține antifungicul amorolfină – eficient în combaterea infecțiilor fungice ale unghiei.

În magazinul nostru găsești o gamă largă de produse destinate îngrijirii și menținerii sănătății părului și a unghiilor.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră