Pielea si intretinerea pielii
121 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse destinate îngrijirii pielii.

Colagenul și elastina sunt responsabile de menținerea elasticității și fermității pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen se diminuează, iar fermitatea pielii este afectată. Totodată, expunerea prelungită la soare produce fotoîmbătrânirea sau îmbătrânirea prematură a pielii.

Semnele fotoîmbătrânirii includ apariția petelor pigmentare și prezența ridurilor pe frunte sau în jurul ochilor. Pentru a încetini procesul de îmbătrânire al pielii se recomandă un consum adecvat de apă, includerea fructelor și legumelor în alimentație, dar și utilizarea produselor potrivite de skincare.

În gama EUmed vei găsi atât produse cu aplicare topică, cât și produse care se administrează intern, pentru a restabili frumusețea pielii din interior. Un produs eficient în îngrijirea pielii din interior este gelul Sikapur, care se remarcă prin conținutul de siliciu în formă naturală.

Datorită formulei speciale, acesta este bine absorbit de organism, pentru a susține fermitatea pielii, a părului și a unghiilor. Îți recomandăm să folosești Sikapur pentru o perioadă de 3-6 luni, pentru a beneficia pe deplin de efectele acestuia.

Poți furniza organismului doza zilnică siliciu și prin utilizarea produsului Biochemie Pflüger. Acesta susține regenerarea pielii, a părului și a unghiilor, acționând din interior și oferind beneficii care se văd la exterior.

Biotina sau vitamina B7 este esențială pentru susținerea sănătății pielii și a părului. Pentru a menține un nivel optim al acestei substanțe nutritive îți recomandăm Biotin H forte. Acesta susține frumusețea pielii, dar ajută și la îmbunătățirea stării de bine, prin stimularea eliberării de serotonină și endorfină.

Radicalii liberi contribuie la îmbătrânirea prematură, dar administrarea vitaminei C sprijină organismul în neutralizarea acestora. Îți recomandăm Nicapur Mehrwert Vitamin C, care conține extract de camu camu și bioflavonoide. Efectele antioxidante ale acestui supliment alimentar se vor remarca atât la nivelul pielii, cât și al întregului organism.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră