Weleda Medicamente
475 Articole găsite

Aceasta categorie include produse concepute pentru a trata anumite probleme de sanatate sau pentru a ajuta la gestionarea anumitor simptome. Aceste produse sunt certificate organic si sunt fabricate utilizand metode durabile si ecologice. Acestea includ suplimente alimentare, produse pentru igiena dentara, produse pentru ingrijirea pielii si multe altele.

Pentru a crea medicamentele Weleda, procesul de productie incepe cu recoltarea plantelor la momentul coacerii lor maxime, cand continutul de ingrediente active este cel mai ridicat. Aceste plante sunt recoltate manual din gradinile organice Weleda sau din zonele naturale invecinate. Pentru a proteja si conserva proprietatile plantei, acestea sunt prelucrate imediat dupa recoltare.

Extractele de plante sunt obtinute prin macerarea plantelor in solutii alcoolice sau uleiuri, in functie de tipul de planta. Aceasta metoda de extractie ajuta la extragerea si conservarea celor mai importante componente active ale plantei. Aceste extracte de plante sunt apoi folosite pentru a crea medicamentele Weleda.

Fiecare medicament Weleda este creat utilizand un proces de fabricatie precis si controlat, care garanteaza calitatea si eficacitatea produsului. Materiile prime sunt prelucrate intr-un mediu steril, pentru a evita contaminarea si pentru a proteja integritatea produsului. Toate procesele de productie sunt supuse unui control strict al calitatii, pentru a asigura ca fiecare produs Weleda indeplineste standardele de calitate si eficacitate.

Produsul Arnica Planta Tota D6 globule este un produs homeopatic Weleda, conceput pentru a ajuta la ameliorarea durerilor si a inflamatiilor musculare sau articulare. Acesta contine Arnica Planta Tota D6 globule , care este una dintre cele mai populare plante medicinale utilizate pentru a ameliora durerile si a reduce inflamatiile.

Produsul poate fi utilizat pentru a trata o varietate de afectiuni musculo-scheletice, cum ar fi entorsele, contuziile, durerile de spate si de articulatii. Globulele homeopatice se dizolva sub limba, ajutand la absorbtia rapida si la actiunea rapida a ingredientelor active.

Pentru a utiliza acest produs, se recomanda administrarea a 5 globule sublingual, de 3 ori pe zi. Arnica Planta Tota D6 globule este disponibil pe site-ul Eumed.ro, unde poate fi gasit impreuna cu o varietate de alte produse homeopatice Weleda. Este important sa consultati un medic sau un specialist inainte de a utiliza acest produs, mai ales daca aveti o afectiune cronica sau luati medicamente prescrise.

Produsele Weleda sunt concepute pentru a ajuta la imbunatatirea starii de sanatate si a starii de bine a corpului si a mintii. Toate produsele Weleda sunt fabricate utilizand ingrediente naturale si organice de inalta calitate si sunt disponibile pe site-ul Eumed.ro, unde pot fi gasite informatii detaliate despre fiecare produs si despre modul in care acestea pot ajuta la imbunatatirea starii de sanatate.

Medicamentele Weleda sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc sa utilizeze produse naturale si organice de inalta calitate pentru ingrijirea personala si sanatate. Indiferent de nevoile tale de ingrijire si sanatate, poti gasi o gama larga de produse Weleda pe site-ul Eumed.ro. De asemenea, site-ul ofera o experienta de achizitionare simpla si eficienta pentru persoanele interesate de produse Weleda.

.
Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră