Infectii si tratarea ranilor
98 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse destinate tratării infecțiilor pielii și îngrijirii rănilor.

Infecțiile pielii pot avea formă acută sau cronică și pot fi cauzate de virusuri, bacterii, ciuperci sau paraziți. Ele se manifestă prin apariția leziunilor cutanate, sub forma unor pustule, papule și vezicule care pot fi prezente pe orice zonă a corpului.

De cele mai multe ori infecțiile cutanate se tratează cu antibiotice, iar pentru a ameliora durerea, pruritul și inflamația, se pot utiliza creme sau unguente. Prin urmare, în cazul foliculitei – o afecțiune dermatologică cauzată de o infecție bacteriană sau fungică, medicul poate recomanda crema Fucidin . Aceasta este o cremă cu acid fusidic – substanță eficientă în combaterea bacteriilor.

Dacă pielea ta este afectată de un furuncul, atunci îți poate fi recomandată crema Clotrimazol , cu acțiune antifungică. Furunculul este o infecție bacteriană sau fungică care afectează foliculul de păr.

În cazul rănilor deschise, manifestate prin sângerare ușoară, durere și sensibilitate la atingere, este importantă îngrijirea acestora corespunzătoare, pentru prevenirea infecțiilor. Prin urmare, se oprește sângerarea și se curăță rana sub jetul de apă, iar apoi se usucă prin tamponare cu o compresă sterilă sau cu un prosop curat.

Urmează dezinfectarea rănii, cu produse dezinfectante pentru piele. Acestea au rolul de a proteja împotriva bacteriilor și a altor agenți patogeni care pot pătrunde în rana deschisă. Rana se poate curăța cu Rivanol – o substanță puternic antibacteriană, care protejează leziunile deschise.

Utilizarea unor unguente cicatrizante este recomandată pentru a accelera procesul de vindecare al leziunilor cutanate. Dacă leziunile pielii sunt produse de înțepăturile de insecte, se poate aplica un unguent antihistaminic, precum Fenistil , care reduce mâncărimea, acesta având totodată și efect anestezic local.

Utilizează produse adecvate pentru îngrijirea rănilor, astfel încât să grăbești vindecarea lor, dar și să previi apariția infecțiilor cutanate. În gama noastră de produse găsești atât soluții de dezinfectare, cât și creme și unguente, cu ajutorul cărora vei putea trata rănile corect și vei reduce disconfortul cutanat.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră