Totul pentru sanatatea femeilor
62 Articole găsite

Descoperă în această categorie cele mai eficiente produse dedicate menținerii sănătății tale.

Dereglările hormonale sunt frecvente în rândul femeilor și apar atunci când există o fluctuație a modului în care un anumit hormon funcționează. Acestea pot fi cauzate de stres, alimentație dezechilibrată, sedentarism, un consum ridicat de cafea sau alcool, dar și de administrarea unor medicamente.

Ele se manifestă prin modificări ale dispoziție, tulburări ale ciclului menstrual, diaree, constipație, acnee, durere abdominală și infertilitate. Sindromul premenstrual afectează 1 din 3 femei și se manifestă prin balonare, dureri de cap și de spate, oboseală, anxietate, iritabilitate și tulburări de dispoziție.

Atunci când te confrunți cu un dezechilibru hormonal, există produse naturale pe care le poți utiliza pentru tratarea acestuia, disponibile în farmacia online EUmed, precum:

· Agnus Castus AL – conceput pe de Agnus Castus, acesta este recomandat pentru a ameliora simptomele sindromului premenstrual, durerile menstruale, infertilitatea și manifestările menopauzei.

· Agnucaston – produs natural dedicat reducerii simptomelor fizice și emoționale ale sindromului premenstrual.

Începând cu vârsta de 40 de ani se poate instala menopauza, caracterizată de tulburări de somn, schimbări de dispoziție, bufeuri, dureri articulare, creștere în greutate cu prezența țesutului adipos cu precădere la nivelul taliei și modificări ale pielii, părului și unghiilor. Îți recomandăm următoarele 3 produse naturale, eficiente în ameliorarea simptomelor menopauzei, respectiv:

· Cimicifuga AL – conține extract uscat de rizom de cohosh negru, care acționează eficient pentru a trata simptomele menopauzei;

· Remifemin – conceput tot pe bază de uscat de rizom de cohosh negru, acesta reduce simptomatologia menopauzei;

· Delima – capsule vaginale care îți permit să te bucuri din nou de momente intime în perioada menopauzei, prin efectul de menținere a umidității vaginale normale.

În cazul în care îți dorești prevenirea și tratarea vaginitelor bacteriene, poți utiliza Vagi C, care conține vitamina C. Acesta protejează mediul vaginal și contribuie la refacerea pH-ului fiziologic.

Fie că ai nevoie de un produs pentru ameliorarea simptomelor menopauzei, fie pentru a preveni manifestările sindromului premenstrual, în gama EUmed găsești produsele potrivite pentru tine.
Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră