Rinichi, vezica si prostata
67 Articole găsite

În această categorie găsești produse care îți îmbunătățesc sănătatea rinichilor, a vezicii și a prostatei.

Afecțiunile urologice sunt ușor de recunoscut datorită simptomelor acestora, care includ urinări frecvente, senzația permanentă de urinare, durere în zona inferioară a spatelui, senzația de urinare incompletă, greață și febră.

Printre cele mai comune afecțiuni ale sistemului urinar se află infecțiile tractului urinar, incontinența urinară și calculii renali. Prevenirea acestora este posibilă printr-o hidratare corespunzătoare și reducerea consumului de cofeină și de sare.

De asemenea, se poate utiliza produsul Femannose N, care este recomandat pentru prevenirea și tratarea infecțiilor tractului urinar. Produsul acționează împotriva bacteriei E. coli, care este una dintre cele mai frecvente cauze ale infecțiilor urinare.

Un alt tratament pentru inflamațiile și infecțiile tractului urinar, preparat din ingrediente naturale, este Cystinol Akut. Acesta conține extract de frunze de strugurele ursului – plantă utilizată de secole pentru a combate afecțiunile renale și genitale, dar și pentru a ameliora diareea și dizenteria.

Persoanele care se confruntă cu nevoia de urinare pe durata nopții, ce poate fi asociată cu hiperplazia benignă de prostată, pot administra Prostagutt. Acesta conține fructe de palmier și rădăcină de urzică - plante cu puternice efecte antiinflamatoare, ce inhibă creșterea prostatei.

În cazul în care îți dorești o abordare homeopatică a simptomelor urinare cu care te confrunți, poți folosi remediul homeopatic Proscenat Pekana. Acesta combină mai multe ingrediente utilizate în homeopatie pentru a menține sănătatea prostatei și a sistemului urinar.

Un alt remediu homeopatic recomandat pentru susținerea sănătății tractului urinar este Cantharis Blasen. El este recomandat pentru a trata cistita și contribuie la reducerea inflamației, dar și la calmarea durerii.

În funcție de afecțiunea urinară cu care te confrunți, poți găsi printre produsele EUmed medicamente convenționale și homeopatice eficiente, realizate în Germania, care redau sănătatea sistemului tău urinar.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră