Gatul, nas si gura
222 Articole găsite

În acestă categorie îți punem la dispoziție produse naturale, destinate protejării gâtului, nasului și gurii.

Sistemul respirator este pus la grea încercare, cu precădere în perioada sezonului rece, atunci când incidența virozelor respiratorii este mult mai ridicată. Simptomatologia acestora la nivelul căilor respiratorii superioare include secreții nazale, durere în gât, tuse și congestie nazală.

Tratamentul recomandat împotriva virozelor respiratorii urmărește ameliorarea simptomelor. Acesta poate include tabletele ISLA MED akut, care ameliorează durerile în gât și calmează iritația mucoaselor. În compoziția lor se află extractul apos din mușchi islandez, care diminuează simptomele specifice răcelii și gripei.

Durerea în gât poate fi, de asemenea, combătută prin utilizarea comprimatelor GeloRevoice. Ele ajută și la calmarea tusei uscate, deoarece atunci când principiile lor active intră în contact cu saliva, formează o peliculă protectoare la nivelul mucoase bucale și faringiene, fiind totodată eficiente în protejarea vocii.

Unele infecții virale și bacteriene, precum varicela, pojarul, candidoza sau cele cauzate de streptococ, pot duce la apariția faringitei. Aceasta poate fi însoțită de dificultăți de vorbire și de deglutiție, care pot fi ameliorate prin utilizarea unor sprayuri cu proprietăți antiseptice.

Dacă îți dorești un spray pe bază de ingrediente naturale, îți recomandăm Echinacea Wala. Acesta poate fi utilizat atât în cazul faringitei acute și cronice, cât și al amigdalitei și al gingiilor inflamate. El accelerează vindecarea mucoasei iritate și reduce dificultățile de înghițire.

Inflamațiile gâtului cauzate de infecții bacteriene și fungice pot fi combătute prin utilizarea unor sprayuri cu proprietăți antiseptice, care sunt ușor de aplicat. Laryngomedin este un spray pe bază de hexamidină, care inhibă multiplicarea agenților patogeni și reduce inflamația. Sprayul poate fi utilizat chiar și de către copiii cu vârste de peste 3 ani.

Atunci când este inflamată cavitatea bucală, poți prezenta formațiuni dureroase la nivelul limbii, al buzelor sau al gingiilor, cauzate de stomatită. Afecțiunea produce disconfort la înghițire, masticație și vorbire. Pentru ameliorarea ei îți recomandăm sprayul Kamillosan, care conține extract de floare de mușetel, ulei de mentă, ulei de ricin și ulei de anason.

În gama EUmed poți găsi o varietate de produse destinate gâtului, nasului și gurii, realizate din ingrediente naturale, cu principii active eficiente în eliberarea căilor respiratorii și în calmarea inflamației de la nivelul acestora.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră