Calmare si somn
62 Articole găsite

În această categorie îți punem la dispoziție o gamă variată de produse destinate calmării, reducerii stresului și îmbunătățirii somnului.


Stresul este o reacție normală de apărare a organismului în fața unui pericol. Atunci când te afli în fața unei situații stresante, organismul eliberează hormonii adrenalină și cortizol. Expunerea prelungită la stres și menținerea unui nivel ridicat de cortizol are efecte nefavorabile asupra stării de sănătate, precum:

· Lipsa de energie;

· Dificultățile de adormire;

· Hipertensiunea;

· Creșterea în greutate;

· Dificultatea de concentrare;

· Diminuarea imunității organismului.

De asemenea, stresul reprezintă un factor de risc pentru apariția afecțiunilor: cardiovasculare, diabet de tip 2, depresie, anxietate sau accidente vasculare cerebrale. Pentru prevenirea acestora și pentru îmbunătățirea calității vieții poți include în alimentație fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale cu puternice efecte anti-stres.

De asemenea, poți utiliza suplimentele alimentare pe bază de magneziu, vitaminele din complexul B, calciu, seleniu, siliciu, vitamina D3, dar și cele pe bază de extracte naturale de Ginkgo biloba și valeriană. Îți recomandăm, totodată, CBD OI – conceput pe bază de ulei de canabis, eficient în reducerea stresului și a anxietății. Potrivit studiilor, acesta poate reduce simptomele asociate cu sindromul de stres post-traumatic.

Stresul reprezintă un factor de risc pentru tulburările de somn, precum insomnia. Aceasta se manifestă prin dificultatea de a adormi, trezire pe durata nopții și o calitate slabă a somnului. În cazul acesteia există o serie de produse în farmacia online EUmed, care îmbunătățesc considerabil calitatea somnului, precum:

· Baldriparan – tablete pentru somn care conțin valeriană și echilibrează somnul în mod natural. Datorită compoziției lor naturale, ele sunt lipsite de efecte secundare.

· Betadorm – substanța activă a acestui medicament împiedică menținerea stării de veghe, prin acțiunea lui antihistaminică.

· Schlafsterne - conține doxilamina, care inhibă funcționarea histaminei pe durata nopții și previne menținerea stării de veghe.

· Hoggar night – îmbunătățește procesul de adormire și calitatea somnului, fără să producă efecte secundare.

· Dr. Theiss – spray cu melatonină și extract de floarea pasiunii, acesta reduce timpul necesar pentru adormire, fiind un produs din ingrediente naturale.

Atât stresul, cât și tulburările de somn și alte probleme de sănătate asociate cu acestea nu pot fi neglijate, motiv pentru care îți recomandăm să consulți gama de produse EUmed pentru calmare și somn, pentru a le alege pe cele potrivite ție.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră