Stomacul si intestinul
234 Articole găsite

În această categorie vei găsi produsele dedicate prevenirii și tratării afecțiunilor gastrointestinale.

Fie că te confrunți cu balonare sau crampe abdominale, fie cu diaree, constipație sau dureri abdominale, simptomele digestive pot indica necesitatea modificării alimentației sau existența unei afecțiuni gastrointestinale.

Printre cele mai comune simptome digestive se află balonarea, care poate fi cauzată de o alimentație dezechilibrată și aerofagie sau poate fi asociată cu sindromul de colon iritabil, boala de reflux gastroesofagian, menopauza, obezitatea sau sindromul premenstrual.

Dacă te confrunți cu balonare, greață, crampe abdominale, arsuri stomacale și durere stomacală, îți recomandăm produsul natural Iberogast. Acesta conține rădăcină de angelică, rădăcină de lemn dulce, fructe de chimen și de armurariu, mentă, roiniță, rostopască, mușețel și Iberis amara – ingrediente care susțin funcțiile digestive și ameliorează simptomele afecțiunilor gastrointestinale.

Persoanele care consumă alcool sau fumează, dar și cele care administrează aspirină, estrogen, progesteron sau diazepam, pot prezenta simptome de reflux gastroesofagian. Acestea pot fi ameliorate prin folosirea produselor:

· NeoBianacid – conține complexul molecular Poliprotect, care protejează mucoasa stomacală împotriva sucului gastric și a substanțelor iritante;

· Omep – asigură un efect protector de lungă durată împotriva arsurilor stomacale.

Aproximativ 2 miliarde de oameni din întreaga lume se confruntă cu diaree. Aceasta poate fi cauzată de infecții bacteriene sau parazitare, alergii alimentare, afecțiuni digestive sau intoleranțe la anumite alimente.

Pentru tratarea diareii îți recomandăm produsele:

· Tannacomp – conține ingredientele active etacridina și taninul natural, care ameliorează diareea și crampele abdominale;

· Loperamid – conține clorhidrat de loperamidă, substanță activă eficientă în combaterea diareii;

· Uzara – utilizat ca antidiareic, acest produs ameliorează spasmele tractului gastrointestinal și greața.

În cazul în care te confrunți cu indigestie, vărsături, flatulență sau greață, poți utiliza remediul homeopatic Gentiana Stomach Globuli Velati, disponibil în farmacia online EUmed. Acesta este eficient în tratarea afecțiunile digestive.

Dacă afecțiunea digestivă de care suferi este însoțită de greață și vărsături, îți recomandăm:

· Vomacur – disponibil sub formă de tablete și supozitoare, tratează râul de mișcare, amețelile, greața și vărsăturile;

· Vomex A – conține substanța activă dimenhidrinat, care previne și tratează greața și vărsăturile.

Farmacia online EUmed îți pune la dispoziție o varietate de medicamente, produse naturale, remedii homeopatice și antroposofice, eficiente în susținerea funcțiilor sistemului gastrointestinal.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră