Inima si sistemul cardiovascular
112 Articole găsite

În această categorie vei găsi suplimente alimentare și medicamente recomandate sistemului cardiovascular.

Numărul persoanelor care suferă de afecțiuni cardiovasculare în România este tot mai mare. Obezitatea, sedentarismul, fumatul, hipertensiunea și nivelul ridicat de colesterol reprezintă factori de risc pentru apariția acestora.

Persoanele cu valori prea mici sau prea mari ale tensiunii arteriale sunt predispuse la instalarea bolilor de inimă. Atunci când valorile tensionale sistolice sunt mai mici de 90mm Hg, iar cele diastolice nu depășesc 60mm Hg, se instalează hipotensiunea.

Aceasta se manifestă prin senzație de amețeală, greață, vedere încețoșată, dificultăți de concentrare sau pierderea conștienței. Medicul poate recomanda Effortil, pentru menținerea unor valori optime ale tensiunii arteriale.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag 08:00 - 18:30
Dienstag 08:00 - 18:30
Mittwoch 08:00 - 18:30
Donnerstag 08:00 - 18:30
Freitag 08:00 - 18:30
Samstag 08:30 - 12:30
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră