Renuntarea la fumat
48 Articole găsite

În această categorie vei găsi produse dedicate persoanelor care doresc să renunțe la fumat.

Cu toate că efectele devastatoare ale fumatului asupra sănătății organismului produc îngrijorare, dependența de nicotină este dificil de depășit. Oprirea aportului de nicotină duce la apariția sevrajului nicotinic, care se poate manifesta prin nervozitate, anxietate, furie, senzația de foame, tremur al mâinilor, tuse și scăderea tensiunii arteriale.

Fumatul afectează plămânii și reprezintă un factor de risc pentru apariții diferitelor tipuri de cancer. Totodată, el dăunează considerabil sănătății sistemului cardiovascular.

Pentru a veni în sprijinul fumătorilor care doresc să își învingă această dependență au fost create medicamente cu un conținut redus de nicotină. Aceasta au un conținut mai mic de nicotină decât al țigărilor și permite o renunțare treptată la fumat, favorizând totodată prevenirea sevrajul nicotinic.

Guma Nicorette permite reducerea progresivă a dependenței de nicotină și elimină simptomele sevrajului. Utilizată sub forma unei gume de mestecat, nicotina este absorbită mult mai lent. În plus, guma este lipsită de substanțele cancerigene existente în țigară.

Un alt mod de utilizare a medicamentelor cu nicotină este sub formă de plasture. Nicotinell este un plasture care sprijină renunțarea la fumat și ameliorează simptomele de sevraj.

Renunțarea la fumat poate fi susținută și de tratamentele homeopatice, precum Skorodit de la Weleda. Acțiunea acestui tratament este complexă, fiind recomandat pentru a reduce dependența de tutun fără utilizarea unui produs pe bază de nicotină.

Discută cu medicul tău cu privire la renunțarea la fumat și caută cele mai bune soluții pentru tine, astfel încât disconfortul să fie cât mai redus. Noi îți stăm la dispoziție cu o varietate de produse eficiente în reducerea treptată a dependenței și în prevenirea sevrajului.

Urmărește-ne pe canalele noastre de socializare
Îți mulțumim că faci parte din comunitatea EUmed, alcătuită din oameni cărora le pasă de sănătatea ta! Ne bucurăm să te avem alături și să fim la dispoziția ta cu o varietate de produse și consiliere personalizată, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri.
Abonează-te la blog-ul nostru!
Înregistrați-vă aici
Înapoi

Dacă v-ați înregistrat ca utilizator în magazinul nostru, la următoarea vizită veți fi ghidat prin procesul de comandă mai rapid, puteți urmări procesul de comandă anterior și multe altele.

Înregistrați-vă
Înapoi
Coșul de cumpărături este încă gol.
{{ productName }} nu poate fi redus

{{ added.quantity }}x {{ added.item.name }} a fost adăugat în coșul de cumpărături.

Înapoi

Program de lucru

Montag Închis
Dienstag Închis
Mittwoch Închis
Donnerstag Închis
Freitag Închis
Samstag Închis
Sonntag Închis
Mai multe despre farmacia noastră